Overslaan en naar de inhoud gaan

Snelweg A2 dicht na eenzijdig ongeval bij Eijsden

Geplaatst opdinsdag 1 mei 2018 - 6:49

De A2 bij Eijsden is na een eenzijdig ongeval een tijd lang afgesloten in zuidelijke richting.

Tegen 06.30 uur dinsdagmorgen sloeg daar een auto door nog onbekende oorzaak over de kop.

Het voertuig kwam ondersteboven in een weiland naast de snelweg terecht. Voor de eerste hulp werd in eerste instantie ook een traumahelikopter opgeroepen, maar de bestuurder is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Weggebruikers richting Luik kregen het advies om in Maastricht de borden MECC/Eijsden te volgen. Vanaf 7:45 uur werd de snelweg weer stap voor stap vrijgegeven.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen