Overslaan en naar de inhoud gaan

Snelste pitstop ooit in Formule 1 door Max Verstappen

Geplaatst opdinsdag 30 juli 2019 - 10:24

Zevenvoudig Grand Prix-winnaar Max Verstappen en zijn Red Bull Racing-team zetten zondag, tijdens de Grand Prix van Duitsland, met een pitstop van 1.88 seconde een wereldrecord neer.

Op het circuit van Hockenheim verstevigde het team dat gegeven, want ook het vorige wereldrecord stond op naam van Red Bull. Toen werd de bolide van Pierre Gasly in een handomdraai aangepast.

Lees ook: Verstappen na fraaie zege: 'kunst was geen fouten maken'

Perfecte dag
Verstappen kende zondag, wat resultaten betreft, een perfecte dag. Naast dat hij en zijn team het wereldrecord in de pitstraat verstevigden, won hij de race en pakte de Limburgse coureur ook nog een puntje extra door de snelste racetijd in een rondje te klokken.

Lees ook: Max Verstappen de beste bij waterballet op Hockenheim

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen