Overslaan en naar de inhoud gaan

Snelle Verstappen 'racet' met Ruud Gullit in reclamespotje

Geplaatst opzondag 19 augustus 2018 - 13:23

Max Verstappen heeft veel plezier beleefd aan een nieuw reclamespotje waarin hij een race aangaat met ex-profvoetballer Ruud Gullit.

De Limburgse coureur en de voormalig Oranje-international proberen zo snel mogelijk in een tv-studio te zijn.

Snel en gedurfd
Max Verstappen staat inmiddels bekend als snelle coureur met een gedurfde rijstijl. Op de baan maakt hij het andere coureurs vaak nog erg lastig om hem voorbij te gaan. Andersom weet hij ze op zijn manier wel weer in te halen. Als het dus gaat om snelheid in een spotje, lijkt Verstappen de ideale man.

Alles uit de kast
Gullit durfde in het reclamefilmpje de strijd aan te gaan met de snelle Verstappen, al was het dan niet op het asfalt. Ze haalden alles uit de kast om de ander net een fractie sneller af te zijn. En dat ging vaak op een James Bond-achtige manier, zo is te zien in het spotje.

Hoe dan ook: Gullit zal nu wel weten wie hij de volgende keer beter uit de weg kan gaan als het draait om snelheid.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen