Overslaan en naar de inhoud gaan

Snelle Verstappen 'racet' met Ruud Gullit in reclamespotje

Geplaatst opzondag 19 augustus 2018 - 13:23

Max Verstappen heeft veel plezier beleefd aan een nieuw reclamespotje waarin hij een race aangaat met ex-profvoetballer Ruud Gullit.

De Limburgse coureur en de voormalig Oranje-international proberen zo snel mogelijk in een tv-studio te zijn.

Snel en gedurfd
Max Verstappen staat inmiddels bekend als snelle coureur met een gedurfde rijstijl. Op de baan maakt hij het andere coureurs vaak nog erg lastig om hem voorbij te gaan. Andersom weet hij ze op zijn manier wel weer in te halen. Als het dus gaat om snelheid in een spotje, lijkt Verstappen de ideale man.

Alles uit de kast
Gullit durfde in het reclamefilmpje de strijd aan te gaan met de snelle Verstappen, al was het dan niet op het asfalt. Ze haalden alles uit de kast om de ander net een fractie sneller af te zijn. En dat ging vaak op een James Bond-achtige manier, zo is te zien in het spotje.

Hoe dan ook: Gullit zal nu wel weten wie hij de volgende keer beter uit de weg kan gaan als het draait om snelheid.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen