Overslaan en naar de inhoud gaan

Snelle doorstart lonkt voor failliet Elektro Limburg

Geplaatst opdonderdag 25 september 2014 - 17:06

De Rechtbank Limburg heeft het faillissement uitgesproken over installatiebedrijf Elektro Limburg. Voor de 34 medewerkers is collectief ontslag aangezegd.

Gelet op de interesse van derden ziet curator Van den Heuvel echter een redelijke kans op een snelle doorstart. "We zijn in gesprek met meerdere partijen en hopen volgende week knopen door te hakken," aldus Van den Heuvel. De ontslagen medewerkers maken kans op baanbehoud bij een doorstart.

Elektro Limburg, eind 1979 opgericht, heeft vooral naam gemaakt in de glastuinbouw.

Schadeclaim
Het bedrijf kreeg naar aanleiding van projecten in 2008 twee gerechtelijke procedures aan de broek. Beide rechtszaken werden verloren, met een behoorlijke schadeclaim als gevolg. Die claim heeft geleid tot het faillissement.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Doorstart Elektro Limburg redt deel van personeel
Verdachte Ton R. brute verkrachting Lottum
Drie jaar cel voor dader brute verkrachting na autopech
Acht jaar cel voor drie verkrachtingspogingen
Inbrekers op heterdaad betrapt in Maasbree
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen