Overslaan en naar de inhoud gaan

Snelle dieven stelen SUV bij autobedrijf

Geplaatst opzaterdag 10 augustus 2019 - 21:54

In amper vijf minuten tijd hebben dieven in de nacht van vrijdag op zaterdag een Alfa Romeo Stelvio gestolen bij autobedrijf Coumans in Geleen.

Dat schrijft het bedrijf zelf op Facebook.

Vijf minuten
De diefstal vond plaats tussen 2:05 uur en 2:10 uur in de werkplaats van het autobedrijf. De dieven gingen razendsnel te werk. 'Helaas weet nog niet iedereen dat wij op vrijdag na 18:00 uur gesloten zijn...', schrijft de gedupeerde eigenaar op Facebook.

Kenteken
Volgens Coumans werd vlak voor de inbraak een andere auto gezien bij zijn bedrijf. Deze auto, met vermoedelijk Pools kenteken, was mogelijk betrokken bij de diefstal. De eigenaar van het bedrijf roept via Facebook getuigen op zich te melden.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen