Overslaan en naar de inhoud gaan

Snelle als Ambassadeur van de Vrijheid naar Roermond

Geplaatst opvrijdag 7 februari 2020 - 8:38

De populaire rapper Snelle komt dit jaar als Ambassadeur van de Vrijheid naar het Bevrijdingsfestival in Roermond.

Vrijdagochtend werd bekend dat de rapper 5 mei per helikopter naar de bisschopsstad voor een optreden. Vorig jaar was dat zangeres Maan.

Nieuwe locatie
Met optredens in veertien steden vormen de Bevrijdingsfestivals samen het grootste ééndaagse gratis culturele evenement in Nederland. Voorheen was de Markt in Roermond altijd het toneel voor de Limburgse editie van het landelijke festival op 5 mei. Dit jaar is er een nieuwe locatie: het terrein voor de Arloflat.

Lees ook: Omwonenden blij met nieuwe locatie Bevrijdingsfestival

De rest van de line-up van het festijn in Roermond wordt later bekendgemaakt.

Limburg tintje
De Maastrichtse deejays Lucas & Steve mogen zich dit jaar ook ambassadeurs noemen. Het dj-duo is alleen niet in Limburg te bewonderen. Lucas & Steve staan 5 mei op het podium van de Bevrijdingsfestivals Drenthe, Overijssel, Zeeland en Zuid-Holland.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen