Overslaan en naar de inhoud gaan

Snelle als Ambassadeur van de Vrijheid naar Roermond

Geplaatst opvrijdag 7 februari 2020 - 8:38

De populaire rapper Snelle komt dit jaar als Ambassadeur van de Vrijheid naar het Bevrijdingsfestival in Roermond.

Vrijdagochtend werd bekend dat de rapper 5 mei per helikopter naar de bisschopsstad voor een optreden. Vorig jaar was dat zangeres Maan.

Nieuwe locatie
Met optredens in veertien steden vormen de Bevrijdingsfestivals samen het grootste ééndaagse gratis culturele evenement in Nederland. Voorheen was de Markt in Roermond altijd het toneel voor de Limburgse editie van het landelijke festival op 5 mei. Dit jaar is er een nieuwe locatie: het terrein voor de Arloflat.

Lees ook: Omwonenden blij met nieuwe locatie Bevrijdingsfestival

De rest van de line-up van het festijn in Roermond wordt later bekendgemaakt.

Limburg tintje
De Maastrichtse deejays Lucas & Steve mogen zich dit jaar ook ambassadeurs noemen. Het dj-duo is alleen niet in Limburg te bewonderen. Lucas & Steve staan 5 mei op het podium van de Bevrijdingsfestivals Drenthe, Overijssel, Zeeland en Zuid-Holland.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen