Overslaan en naar de inhoud gaan

Snelle aftocht Juul Franssen op WK

Geplaatst opwoensdag 9 juni 2021 - 16:54

Juul Franssen uit Reuver is al in de tweede ronde uitgeschakeld op het WK judo in Boedapest.

De 31-jarige Franssen had in de eerste ronde een vrijloot en verloor in ronde twee met waza-ari (score die door de scheidsrechter wordt toegekend) in de extra tijd van de 19-jarige Szofi Ozbas.

Slechte dag
De Reuverse judoka die in Rotterdam traint, had geen goede dag, de Hongaarse staat namelijk op de 27ste plek op de wereldranglijst. Franssen staat tiende. De judoka in de klasse tot 63 kilogram is al zeker van de Olympische Spelen in Tokio volgende maand.

Vermeer
Sanne Vermeer, eveneens uitkomend in de klasse tot 63 kilogram, plaatste zich voor de strijd om het brons. De 23-jarige Vermeer treft later op woensdag Ketleyn Quadros uit Brazilië.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen