Trucker parkeert op vluchtstrook voor sigaretten

Op de stadsautoweg N281 in Heerlen heeft een vrachtwagenchauffeur zijn voertuig op de vluchtstrook geparkeerd om bij een tankstation sigaretten te gaan kopen.

Snelheid
Automobilist rijdt 120 km/u te hard en raakt rijbewijs kwijt

Een hardrijder in Weert heeft donderdag zijn rijbewijs in moeten leveren. De snelheidsduivel reed ruim 120 kilometer per uur te hard.

Weertenaar rijdt 72 km/u te hard en is rijbewijs kwijt

De Brabantse politie heeft vrijdagavond het rijbewijs van 43-jarige man uit Weert ingevorderd. Dit omdat hij 152 per uur reed op een weg waar de maximumsnelheid 80 kilometer per uur is.

Snelheid op veel grenswegen omlaag van 90 naar 70

Nederlanders die gewend zijn in Vlaanderen iets meer gas te geven, moeten vanaf 1 januari in de remmen.

Snelheidsmeting na rammen van fietsenzaak in Echt

De verkeerssnelheid op de Brugweg en Houtstraat in Pey-Echt wordt twee weken door de gemeente bekeken. Dit gebeurt na een crash op de Houtstraat.

Automobilist rijdt 84 km/u te hard in Weert

De politie heeft in Weert het rijbewijs van een automobilist ingevorderd die 164 kilometer per uur reed, op een weg waar een snelheid van slechts 80 kilometer per uur is toegestaan.

Limburg goed voor 20 miljoen aan boetes

In Limburg staan op 59 plaatsen flitspalen opgesteld. Die hebben de staatskas vorig jaar 20.287.236 euro aan snelheidsboetes opgeleverd.

'Check die bekeuring voordat je betaalt'

Iedereen die verkeersboetes krijgt na meting met mobiele radarapparatuur, zou die boete altijd moeten laten controleren alvorens te betalen.

Gemeenteraad Echt-Susteren ook tegen 130 op A2

Na het college van burgemeester en wethouders wijst nu ook de voltallige gemeenteraad het voorstel af om de snelheid op de A2 tussen knooppunt Het Vonderen en Roosteren te verhogen naar 130 kilometer per uur.

Nieuwe digitale flitspalen in Midden-Limburg

Op de Venloseweg in Ospel en aan de Ringbaan-Noord in Weert worden binnenkort drie nieuwe digitale flitspalen geïnstalleerd.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten