Politie stock donker

Agenten zien auto op A2 met noodgang voorbijkomen

Agenten van de politie Westelijke Mijnstreek keken in de nacht van woensdag op donderdag vreemd op toen ze een auto met zeer hoge snelheid voorbij zagen komen.

Buitenring Brunssum
Geen snelheidsverlaging op provinciale wegen

Er komt geen verlaging van de maximumsnelheid op provinciale wegen van 80 naar 50 kilometer per uur.

politiewagen politieauto politie stock
Venlonaar rijbewijs kwijt na race van Eindhoven naar Limburg

Een automobilist uit Venlo is donderdagavond zijn rijbewijs kwijtgeraakt, nadat hij met een snelheid van ruim 230 kilometer per uur over de A67 raasde.

ANP-407780535
Let op: limiet 100 km/u mogelijk eerder en direct beboet

De aankomende verlaging van de maximumsnelheid geldt zodra op een weg de nieuwe borden zijn onthuld. Vanaf dat moment wordt er ook gehandhaafd en riskeren automobilisten een bekeuring als zij toch nog harder rijden.

Snelheidsmeter Puth
Beekdaelen zet snelheidsmeter aan afgesloten weg

De gemeente Beekdaelen heeft een snelheidsmeter geplaatst die weinig verkeersdeelnemers zal waarschuwen voor hun te hoge snelheid.

Verkeersbord 100 kilometer per uur 100-bord
Tegels bedrijf hoopt op mega verkeersborden-opdracht

Het Tegels bedrijf AGMI Traffic staat een grote order te wachten, nu het kabinet overal in Nederland de maximumsnelheid terugbrengt naar 100 kilometer per uur.

ANP-401400138
Verlaging maximumsnelheid niet met open armen ontvangen

Het plan van het kabinet om de maximale snelheid op snelwegen overdag te verlagen naar 100 kilometer per uur kan nog op weinig sympathie rekenen. Uit onze poll blijkt dat ruim 83 procent wil dat het 120 of 130 kilometer per uur blijft.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten