Overslaan en naar de inhoud gaan

Snelheidsduivel zonder geldig rijbewijs in de kraag gevat

Geplaatst opvrijdag 15 januari 2021 - 13:09

Tijdens een lasercontrole heeft de politie donderdagavond een snelheidsduivel van de N300 bij Brunssum geplukt.

De automobilist trapte flink het gaspedaal in.

80-weg
Hij scheurde namelijk met 182 kilometer per uur over de weg waar een maximumsnelheid van 80 kilometer per uur geldt. Na een correctie betrof de overschrijding 96 kilometer per uur, meldt de politie.

Rijbewijs
De schelheidsduivel kwam van een koude kermis thuis. Tijdens de controle bleek dat de automobilist ook nog zonder geldig rijbewijs reed. Het rijbewijs is ingevorderd en voor beide zaken is een proces-verbaal opgemaakt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen