Overslaan en naar de inhoud gaan

Snelheidsduivel scheurt rond met 65 kilo amfetamine

Geplaatst opwoensdag 8 juli 2020 - 17:42

Een snelheidsduivel is dinsdag op de A2 bij Weert opgepakt toen bleek dat hij 65 kilo amfetamine in zijn kofferbak vervoerde.

De 21-jarige man uit Waalwijk viel rond 20:00 uur op door zijn rijgedrag op de snelweg.

Hoge snelheid
Hij reed met hoge snelheid richting Eindhoven en wisselde vaak plotseling van rijstrook. Volgens de politie kwam 'afstand houden' ook niet voor in het woordenboek van de Brabander. Toen hij de afrit naar een tankstation bij Weert nam, grepen agenten de kans om de bestuurder en zijn auto te controleren.

Reukvermogen
Bij de controle roken de agenten meteen een bekende chemische geur van drugs. Er bleek niets mis met hun reukvermogen, want bij het openen van de kofferbak ontdekten ze big shoppers en plastic zakken met in totaal 65 kilo amfetamine. De chauffeur werd meteen opgepakt.

Rolex-horloge
De verdovende middelen, de auto, een Rolex-horloge, twee telefoons waaronder een crypto-telefoon en een bedrag van zo'n 500 euro aan contact geld zijn in beslag genomen.

De politie onderzoekt nog waar de drugs vandaan komen.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen