Overslaan en naar de inhoud gaan

Snelheidsduivel ontglipt politie niet in Etenaken

Geplaatst opzaterdag 16 januari 2021 - 22:48

Een snelheidsduivel heeft vrijdagavond in het buurtschap Etenaken in Wijlré lik op stuk gekregen van een motoragent, toen hij met 108 kilometer per uur door de bebouwde kom van het dorp reed.

Ter plaatse geldt een maximumsnelheid van 50 kilometer per uur.

Gladheid
Volgens de politie werd er bovendien nog overal volop gestrooid om gladheid op de wegen te voorkomen. Het rijbewijs van de waaghals werd dan ook direct ingevorderd.

Passende straf
De officier van justitie bekijkt bovendien nog welke straf verder passend is. Verder kan het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen nog een educatieve maatregel opleggen; de bestuurder krijgt dan alleen zijn of haar rijbewijs terug als vooraf een cursus wordt gevolgd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen