100 kilometer per uur bord

Verlaging maximumsnelheid her en der eerder ingevoerd

De verlaging van de maximumsnelheid op snelwegen geldt vanaf het moment dat het verkeersbord 100 kilometer per uur aangeeft.

Snelheidsduivel met gestolen kentekens is politie te snel af

Een snelheidsduivel is de politie in Geverik te snel af geweest.

Efteling
Met 200 kilometer per uur naar de Efteling: rijbewijs kwijt

Een 37-jarige automobilist uit Limburg is zondagochtend op weg naar de Efteling zijn rijbewijs kwijtgeraakt.

Ruim 200 weggebruikers gecontroleerd bij actie A67

Bij een grootscheepse controle langs de A67 bij Sevenum zijn vrijdag ruim 200 voertuigen gecontroleerd. Hierbij is 40.000 euro aan openstaande belastingschulden geïnd en zijn twee auto's in beslag genomen.

Snelheid
Automobilist rijdt 120 km/u te hard en raakt rijbewijs kwijt

Een hardrijder in Weert heeft donderdag zijn rijbewijs in moeten leveren. De snelheidsduivel reed ruim 120 kilometer per uur te hard.

Weertenaar rijdt 72 km/u te hard en is rijbewijs kwijt

De Brabantse politie heeft vrijdagavond het rijbewijs van 43-jarige man uit Weert ingevorderd. Dit omdat hij 152 per uur reed op een weg waar de maximumsnelheid 80 kilometer per uur is.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten