ANP-323936358 (1)

Opgelet: trajectcontrole op N277 vanaf 5 oktober actief

De trajectcontrole op de N277 tussen Vredepeel en Ysselsteyn wordt vanaf maandag 5 oktober geactiveerd. Hardrijders krijgen vanaf dat moment een boete thuisgestuurd.

Politiecontrole lasergun
Vier hardrijders rijbewijs kwijt na politiecontrole

Vier bestuurders kunnen naar hun rijbewijs fluiten na een politiecontrole in de omgeving van Roosteren en Maasbracht afgelopen zaterdag.

vijlen
Heel Vijlen voortaan 30km-zone

Heel Vijlen is vanaf aanstaande maandag een 30km-zone.

scooterrijder scooter
Scooterrijder vlucht met 'waanzinnige' snelheid

De politie heeft donderdag de handen vol gehad aan een achtervolging van een scooter. De scooterrijder ging er met 90 kilometer per uur vandoor.

Man zonder rijbewijs rijdt negentig kilometer te hard

Een man in Heerlen heeft het woensdag wel erg bont gemaakt. Niet alleen reed hij 120 kilometer per uur in een gebied waar je slechts 30 kilometer per uur mag rijden; hij bleek ook nog eens geen rijbewijs te hebben.

Maximumsnelheid N276 bij Doenrade omlaag

De maximumsnelheid op de N276, de weg tussen Sittard en Brunssum, gaat bij Doenrade omlaag van 80 naar 50 kilometer per uur.

Snelheidsduivel van A79 gehaald: rijbewijs ingevorderd

Een automobilist is zijn rijbewijs kwijt, nadat hij bij een controle op de A79 bij Valkenburg met een snelheid van 188 kilometer per uur tegen de lamp liep.

Verlagen maximumsnelheden kost gemeente miljoenen euro's

Het bijstellen van de maximumsnelheden voor verkeer binnen de bebouwde kom lijkt een mooi, maar onhaalbaar streven. Dat blijkt uit een pilot in Ulestraten, waar geëxperimenteerd werd met een nieuw maximum van 30 kilometer per uur.

Auto en rijbewijs ingenomen bij politiecontroles

Bij snelheidscontroles in Venlo en Venray heeft de politie woensdag een auto en een rijbewijs in beslag genomen, en tientallen bekeuringen uitgeschreven.

Veel te hard door Roosteren: rijbewijs inleveren

Een motorrijdster heeft haar rijbewijs in moeten leveren nadat ze in Roosteren ruim twee keer zo hard reed als toegestaan.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten