Overslaan en naar de inhoud gaan

Sneeuw trotseren tijdens nieuwe editie Cavemanrun

Geplaatst opwoensdag 24 mei 2017 - 14:35

De organisatie van de Cavemanrun lanceerde woensdagochtend een gloednieuwe editie van de obstakelloop, namelijk de Caveman Ice Edition.

Op 16 september kunnen sportieve doorzetters een parcours afleggen langs onder meer Snowworld en Mondo Verde in Landgraaf.

Sneeuwhelling overwinnen
Waar in juni de Valkenburgse grotten, de Cauberg en het heuvellandschap centraal staan, ligt het circuit van de Ice Edition rondom de Wilhelminaberg in Landgraaf. De deelnemers starten met het beklimmen van een sneeuwhelling in Snowworld en vervolgen hun weg richting Megaland (bekend van Pinkpop) en Mondo Verde. Ook de diverse wereldtuinen en bosgebieden waar de deelnemers doorheen komen, worden omgetoverd tot een ijzig decor met speciale obstakels.

Populariteit
De organisatie van de Cavemanrun is razend enthousiast. "Het is onvoorstelbaar hoe de populariteit voor obstaclerunning de afgelopen jaren gegroeid is. Wij zijn dan ook erg blij om te kunnen vertellen dat wij een geheel nieuwe editie lanceren." Met meer dan 8000 inschrijvingen voor de run in juni is deze uitverkocht. De kaartverkoop voor de wintereditie begint woensdag.

Nu maar hopen dat de eerste sneeuw vroeg gaat vallen dit jaar.

Gaat Tom Dumoulin de Ronde van Italië winnen? Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Foto's: Deelnemers trotseren sneeuw bij Cavemanrun
Met 5000 man als varkens door de modder
Foto's: in gevecht met de blubber bij Cavemanrun
SnowWorld dichter bij vestiging in Barcelona
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen