Overslaan en naar de inhoud gaan

Sneeuw trotseren tijdens nieuwe editie Cavemanrun

Geplaatst opwoensdag 24 mei 2017 - 14:35

De organisatie van de Cavemanrun lanceerde woensdagochtend een gloednieuwe editie van de obstakelloop, namelijk de Caveman Ice Edition.

Op 16 september kunnen sportieve doorzetters een parcours afleggen langs onder meer Snowworld en Mondo Verde in Landgraaf.

Sneeuwhelling overwinnen
Waar in juni de Valkenburgse grotten, de Cauberg en het heuvellandschap centraal staan, ligt het circuit van de Ice Edition rondom de Wilhelminaberg in Landgraaf. De deelnemers starten met het beklimmen van een sneeuwhelling in Snowworld en vervolgen hun weg richting Megaland (bekend van Pinkpop) en Mondo Verde. Ook de diverse wereldtuinen en bosgebieden waar de deelnemers doorheen komen, worden omgetoverd tot een ijzig decor met speciale obstakels.

Populariteit
De organisatie van de Cavemanrun is razend enthousiast. "Het is onvoorstelbaar hoe de populariteit voor obstaclerunning de afgelopen jaren gegroeid is. Wij zijn dan ook erg blij om te kunnen vertellen dat wij een geheel nieuwe editie lanceren." Met meer dan 8000 inschrijvingen voor de run in juni is deze uitverkocht. De kaartverkoop voor de wintereditie begint woensdag.

Nu maar hopen dat de eerste sneeuw vroeg gaat vallen dit jaar.

Gaat Tom Dumoulin de Ronde van Italië winnen? Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Foto's: Deelnemers trotseren sneeuw bij Cavemanrun
Met 5000 man als varkens door de modder
Foto's: in gevecht met de blubber bij Cavemanrun
SnowWorld dichter bij vestiging in Barcelona
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen