Overslaan en naar de inhoud gaan

Sneeuw geruimd, groen licht voor Limburgse clubs

Geplaatst opvrijdag 13 januari 2017 - 14:32

Ondanks de barre weersomstandigheden lijken alle wedstrijden van de Limburgse ploegen in de Jupiler League gewoon door te gaan.

De velden waarop MVV, VVV en Fortuna vrijdagavond in actie komen, lagen stuk voor stuk bedekt onder een laag sneeuw.

Leeuwarden
In Leeuwarden, waar VVV een uitwedstrijd speelt tegen
Cambuur, is het kunstgrasveld inmiddels sneeuwvrij gemaakt. De mat kleurde met dank aan de hulp van enkele vrijwilligers weer groen.

Lange busreis
De koploper uit de Jupiler League is vrijdag even na 13:00 uur vertrokken voor de lange busreis naar het noorden. Trainer Maurice Steijn heeft wat leesvoer voor onderweg meegenomen, zoals te zien is op onderstaand filmpje.

De Geusselt
Ook op het kunstgrasveld in De Geusselt lag vrijdagmiddag wat sneeuw. Maar met dank aan het winterzonnetje en de opgelopen temperatuur was dat dunne laagje alweer snel verdwenen. MVV heeft voor noodgevallen een sneeuwploeg paraat staan. De thuiswedstrijd tegen Helmond Sport gaat vooralsnog gewoon door.

Groesbeek
​Fortuna Sittard is de enige ploeg die haar wedstrijd op natuurgras moet spelen. De mat van Achilles'29 was tegen het middaguur bedekt onder een pak sneeuw, maar een official van de KNVB heeft het veld voorlopig goedgekeurd.

Gekeurd
Alle scheidsrechters keuren de velden vrijdagavond voor het begin van de wedstrijd nog eens. Pas dan wordt definitief duidelijk of alle wedstrijden kunnen doorgaan. Voor de voetballiefhebbers lijken de weersomstandigheden gunstig: in alle speelsteden liggen de temperaturen fors boven nul.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen