Overslaan en naar de inhoud gaan

Snackpoint Puth maakt indruk op jury Cafetaria Top 100

Geplaatst opdinsdag 30 oktober 2018 - 7:45

De relatief nieuwe Snackpoint Puth heeft goede zaken gedaan. De cafetaria uit het gelijknamige dorp is de nummer drie geworden van de bekende Snackkoerier Cafetaria Top 100.

De snackbar is daarnaast winnaar van Limburg geworden en versloeg daarmee de negen andere Limburgse genomineerden.

Indruk
Snackpoint Puth is nog geen jaar open en heeft op de jury van de Cafetaria Top 100 al indruk weten te maken. Het is een van de kleinere cafetaria's van het land die een oppervlakte heeft van nog geen twintig vierkante meter, schrijft Snackkoerier.

Maatschappelijke betrokkenheid
Snackpoint Puth kreeg net als zes andere cafetaria's bezoek van de hoofdjury, met onder andere Jesper Polman, winnaar van vorig jaar. In Puth werd nog gekeken naar de bedrijfsvoering, visie van de ondernemers Bente Vallinga en Lestie Dams en maatschappelijke betrokkenheid. Aan de hand van die beoordeling werd de definitieve volgorde van de top bepaald.

Beste cafetaria
De beste cafetaria ligt overigens een heel stuk noordelijker. De winnaar is Restaria ’t Luifeltje in het Friese Bergum. Volgens de jury kwam die het beste uit de bus op de onderdelen gastvrijheid, productpresentatie en -kwaliteit, service, hygiëne en marketing.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen