Overslaan en naar de inhoud gaan

Snackkoningin Cora van Mora brengt nummer uit

Geplaatst opvrijdag 10 januari 2020 - 8:40

Cora van Mora is al 34 jaar lang het gezicht van de Maastrichtse snackgigant Mora. Juliette de Wijn, zoals Cora echt heet, heeft nu een nummer uitgebracht.

Het liedje Knallen met die ballen, dat vrijdag uitkomt, is een hommage aan de bitterbal.

Feestnumer
Volgens de actrice is het nummer autobiografisch. Toch hoeven liefhebbers nog niet op een volledig album te rekenen "Misschien wel een leuk idee ja. Maar vooralsnog blijft het bij dit feestnummer, hoor", zegt De Wijn tegen BuzzE. "Maar als blijkt dat het een enorme hit wordt, moet ik er nog eens over nadenken. Kan vast ook nog wel iets leuks bedenken over de frikandel of de bamischijf."

Typetje
Ruim dertig jaar geleden bedacht het Maastrichtse bedrijf reclametypetje Cora, die door de jaren haar opwachting maakte in tientallen reclame's. De bekende slogan 'Mmm, van Mora' heeft overigens niets met het verorberen van snacks te maken. De drie letters waren oorspronkelijk een afkorting voor 'Marcel Mourmans Maastricht'.

Lees ook: Krokettenkoningin Cora van Mora viert 30-jarig jubileum

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen