overval Munstergeleen

Eigenaar snackbar sluit na 36 jaar met overval en klaplong

De daders van de gewelddadige overval op snackbar Bie Funske in Munstergeleen zijn nog altijd voortvluchtig.

Overval frituur Sittard (12 feb 2020)
Frituuroverval: opnieuw minderjarigen aangehouden

De politie heeft maandag twee jongens van 17 jaar uit Sittard aangehouden vanwege een overval op een frituur in diezelfde plaats.

Overval frituur Sittard (12 feb 2020)
Weer tiener opgepakt voor snackbaroverval: wapen gevonden

Een 16-jarige jongen uit Sittard is vrijdagochtend opgepakt voor een gewapende overval op een snackbar in zijn woonplaats.

Schietpartij cafetaria Heerlen 24 feb 2020
'Snackbarschutter richtte pistool op meerdere mensen'

De zestienjarige jongen die op carnavalsmaandag iemand neerschoot in een Heerlense friture, hield meerdere mensen onder schot. Uiteindelijk schoot hij een twintiger in zijn buik.

Overval frituur Sittard (12 feb 2020)
Medeverdachten gewapende overval op snackbar gezocht

Een 17-jarige Sittardenaar die verdacht wordt van betrokkenheid bij een overval op een snackbar in zijn woonplaats handelde niet alleen.

Schietpartij cafetaria Heerlen 24 feb 2020
Wilde carnavalsmaandag: snackbarschutter (16) gearresteerd

De politie heeft een zestienjarige jongen gearresteerd die verantwoordelijk wordt gehouden voor een schietpartij in een Heerlense friture, op carnavalsmaandag.

overval Munstergeleen
Slachtoffer gooide emmer water naar gewapende overvallers

De medewerker die maandag rond middernacht gewond raakte bij een gewapende overval op een snackbar in Munstergeleen, gooide een emmer water over de twee overvallers heen.

overval Munstergeleen
Gewonde bij overval op snackbar Munstergeleen

De politie zoekt twee daders van een overval in Munstergeleen.

Brand in woning boven snackbar Wendelstraat Landgraaf nr 1 (09 jan 2020)
Snackbar ontruimd vanwege brandende woning

Een snackbar in Landgraaf is donderdagavond ontruimd vanwege brand in een aangrenzende woning.

Overval Aldi Jos Klijnenlaan Geleen (8 dec 2019)
Illegale Syriër gearresteerd voor gewapende overvallen

De man die maandag is gearresteerd voor drie gewapende overvallen in Geleen, is een Syrische tiener die illegaal in Nederland verblijft. Hij wordt verdacht van overvallen op een slijterij, een friture en supermarkt Aldi in de stad.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten