Overslaan en naar de inhoud gaan

Smullen: gegarandeerde clash tussen Dumoulin en Froome

Geplaatst opwoensdag 29 november 2017 - 20:09

Hoewel Tom Dumoulin zich vooralsnog in nevelen hult rondom de rondes die hij in 2018 gaat rijden, is het zeker dat er opnieuw een clash komt tussen de Maastrichtse renner en Chris Froome.

Froome wordt gezien als een grote kanshebber tijdens de grote rondes en hij heeft aangegeven al deze rondes te rijden tijdens het nieuwe seizoen.

Lees ook: Dumoulin hoofdgast tijdens Giro-presentatie

Giro d'Italia
Woensdag werd het programma voor de Giro d'Italia gepresenteerd. De Giro, die dit jaar door Dumoulin werd gewonnen, start op 4 mei met een tijdrit van tien kilometer in Jeruzalem. Het is het begin van de 101e editie, die door de kenners als een van de zwaarste ooit wordt omschreven, met acht bergetappes. De zestiende etappe is een vlakke, individuele tijdrit over 34 kilometer.

Trui verdedigen
Tijdens zo'n rit zou Dumoulin het verschil moeten maken. Als hij tenminste zijn roze trui gaat verdedigen, heet dat. De Maastrichtse renner heeft al meermaals aangegeven dat hij al weet welke rondes hij gaat rijden, maar dat hij zijn kaarten nog op de borst houdt.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen