Overslaan en naar de inhoud gaan

Smullen: gegarandeerde clash tussen Dumoulin en Froome

Geplaatst opwoensdag 29 november 2017 - 20:09

Hoewel Tom Dumoulin zich vooralsnog in nevelen hult rondom de rondes die hij in 2018 gaat rijden, is het zeker dat er opnieuw een clash komt tussen de Maastrichtse renner en Chris Froome.

Froome wordt gezien als een grote kanshebber tijdens de grote rondes en hij heeft aangegeven al deze rondes te rijden tijdens het nieuwe seizoen.

Lees ook: Dumoulin hoofdgast tijdens Giro-presentatie

Giro d'Italia
Woensdag werd het programma voor de Giro d'Italia gepresenteerd. De Giro, die dit jaar door Dumoulin werd gewonnen, start op 4 mei met een tijdrit van tien kilometer in Jeruzalem. Het is het begin van de 101e editie, die door de kenners als een van de zwaarste ooit wordt omschreven, met acht bergetappes. De zestiende etappe is een vlakke, individuele tijdrit over 34 kilometer.

Trui verdedigen
Tijdens zo'n rit zou Dumoulin het verschil moeten maken. Als hij tenminste zijn roze trui gaat verdedigen, heet dat. De Maastrichtse renner heeft al meermaals aangegeven dat hij al weet welke rondes hij gaat rijden, maar dat hij zijn kaarten nog op de borst houdt.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen