Overslaan en naar de inhoud gaan

Smits blijft langer bij Volendam

Geplaatst opdinsdag 7 april 2020 - 7:07

Handballer Jorn Smits speelt ook volgend seizoen voor handbalclub Volendam.

De Limburgse handballer voegde zich in februari bij de selectie van Volendam. Hij kwam over van de Duitse club Emsdetten.

Deense en Duitse competitie
Smits speelde tussen 2012 en 2016 al eerder voor Volendam. Daarna koos de handballer uit Geleen voor een buitenlands avontuur in Denemarken bij Skanderborg Håndbold en Randers HK.

Weinig speeltijd
In 2018 stapt hij over naar Emsdetten. Bij die laatste club kreeg de linkeropbouwer weinig speeltijd waardoor hij zich begin van dit jaar genoodzaakt zag om terug te keren naar Nederland.

V&L en Lions
Voor de eredivisieclub uit het palingdorp speelde Smits in 2020 vijf wedstrijden waarin hij 23 treffers scoorde. Eerder kwam de 27-jarige Smits uit voor V&L en nadien voor LIONS.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen