Overslaan en naar de inhoud gaan

Smits blijft langer bij Volendam

Geplaatst opdinsdag 7 april 2020 - 7:07

Handballer Jorn Smits speelt ook volgend seizoen voor handbalclub Volendam.

De Limburgse handballer voegde zich in februari bij de selectie van Volendam. Hij kwam over van de Duitse club Emsdetten.

Deense en Duitse competitie
Smits speelde tussen 2012 en 2016 al eerder voor Volendam. Daarna koos de handballer uit Geleen voor een buitenlands avontuur in Denemarken bij Skanderborg HĂ„ndbold en Randers HK.

Weinig speeltijd
In 2018 stapt hij over naar Emsdetten. Bij die laatste club kreeg de linkeropbouwer weinig speeltijd waardoor hij zich begin van dit jaar genoodzaakt zag om terug te keren naar Nederland.

V&L en Lions
Voor de eredivisieclub uit het palingdorp speelde Smits in 2020 vijf wedstrijden waarin hij 23 treffers scoorde. Eerder kwam de 27-jarige Smits uit voor V&L en nadien voor LIONS.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen