Overslaan en naar de inhoud gaan

Smeulende meterkast in varkensstal Kelpen-Oler

Geplaatst opmaandag 15 februari 2021 - 15:32

Snel ingrijpen van de brandweer heeft maandagmiddag voorkomen dat een varkensstal in Kelpen-Oler in vlammen op zou gaan.

Brandweerlieden en politieagenten zijn rond 13:30 uur opgeroepen voor een brand in de meterkast bij het boerenbedrijf aan de Hunselerdijk in het buitengebied van Kelpen-Oler, meldt de lokale nieuwspagina WeertdeGekste.

Ongedeerd
De meterkast in de varkensstal heeft door nog onbekende oorzaak vlam gevat. Omdat de brandweer het vuur snel heeft geblust, zijn de aanwezige dieren ongedeerd gebleven. Hoeveel varkens er ten tijde van de brand in de stal hebben gestaan, is niet bekend.

Transformatorhuisje
Pal naast de stal staat een transformatorhuisje. Dat is voor zover bekend geen moment in gevaar geweest. Medewerkers van Enexis zijn in de varkensstal aan het werk om ervoor te zorgen dat de meterkast niet opnieuw in brand kan vliegen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen