Overslaan en naar de inhoud gaan

Smeulende meterkast in varkensstal Kelpen-Oler

Geplaatst opmaandag 15 februari 2021 - 15:32

Snel ingrijpen van de brandweer heeft maandagmiddag voorkomen dat een varkensstal in Kelpen-Oler in vlammen op zou gaan.

Brandweerlieden en politieagenten zijn rond 13:30 uur opgeroepen voor een brand in de meterkast bij het boerenbedrijf aan de Hunselerdijk in het buitengebied van Kelpen-Oler, meldt de lokale nieuwspagina WeertdeGekste.

Ongedeerd
De meterkast in de varkensstal heeft door nog onbekende oorzaak vlam gevat. Omdat de brandweer het vuur snel heeft geblust, zijn de aanwezige dieren ongedeerd gebleven. Hoeveel varkens er ten tijde van de brand in de stal hebben gestaan, is niet bekend.

Transformatorhuisje
Pal naast de stal staat een transformatorhuisje. Dat is voor zover bekend geen moment in gevaar geweest. Medewerkers van Enexis zijn in de varkensstal aan het werk om ervoor te zorgen dat de meterkast niet opnieuw in brand kan vliegen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen