Overslaan en naar de inhoud gaan

Smeris gooit hoge ogen in Televizier-Ring tussenstand

Geplaatst opwoensdag 16 september 2015 - 19:51

De tv-serie Smeris is hard op weg naar een nominatie voor de Televizier-Ring.

In RTL Boulevard werd woensdagavond een tussenstand bekend gemaakt waarbij de tien programma's met de meeste stemmen onthuld werden.

Smeris
Daarbij ook Smeris. De politieserie van de Tegelse regisseur Pieter Kuijpers met Jeroen van Koningsbrugge en de uit Swalmen afkomstige Dennis van de Ven in de hoofdrollen.

Concurrentie
Andere programma's in de voorlopige top acht zijn De Slimste Mens, Divorce, Expeditie Robinson, Floortje naar het Einde van de Wereld, Heel Holland Bakt, Over Mijn Lijk, RTL Late Night, Streetlab en SynDROOM.

Flikken
Vorig jaar ging de winst van de felbegeerde ring nog naar Flikken Maastricht. De serie versloeg toen Penoza en SynDROOM.

Chantal
Overigens gooit niet alleen Smeris hoge ogen namens Limburg. Ook Chantal Janzen lijkt weer een goede kans te maken op een Televizier-Ster-Vrouw. De Tegelse won de prijs voor de populairste vrouwelijke tv-personality van Nederland vorig jaar al, en zit bij een tussenstand ook nu weer bij de acht vrouwen met de meeste stemmen.

Lees ook: Is Chantal Janzen weer de populairste tv-personality?

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Chantal Janzen weer in race voor beste televisievrouw
Pieter Kuijpers wil met politieserie Smeris naar Limburg
ANP
Derde seizoen voor politieserie Smeris
Chantal Janzen wint Zilveren Televizier-Ster
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen