Overslaan en naar de inhoud gaan

Smeris gooit hoge ogen in Televizier-Ring tussenstand

Geplaatst opwoensdag 16 september 2015 - 19:51

De tv-serie Smeris is hard op weg naar een nominatie voor de Televizier-Ring.

In RTL Boulevard werd woensdagavond een tussenstand bekend gemaakt waarbij de tien programma's met de meeste stemmen onthuld werden.

Smeris
Daarbij ook Smeris. De politieserie van de Tegelse regisseur Pieter Kuijpers met Jeroen van Koningsbrugge en de uit Swalmen afkomstige Dennis van de Ven in de hoofdrollen.

Concurrentie
Andere programma's in de voorlopige top acht zijn De Slimste Mens, Divorce, Expeditie Robinson, Floortje naar het Einde van de Wereld, Heel Holland Bakt, Over Mijn Lijk, RTL Late Night, Streetlab en SynDROOM.

Flikken
Vorig jaar ging de winst van de felbegeerde ring nog naar Flikken Maastricht. De serie versloeg toen Penoza en SynDROOM.

Chantal
Overigens gooit niet alleen Smeris hoge ogen namens Limburg. Ook Chantal Janzen lijkt weer een goede kans te maken op een Televizier-Ster-Vrouw. De Tegelse won de prijs voor de populairste vrouwelijke tv-personality van Nederland vorig jaar al, en zit bij een tussenstand ook nu weer bij de acht vrouwen met de meeste stemmen.

Lees ook: Is Chantal Janzen weer de populairste tv-personality?

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Chantal Janzen weer in race voor beste televisievrouw
Pieter Kuijpers wil met politieserie Smeris naar Limburg
ANP
Derde seizoen voor politieserie Smeris
Chantal Janzen wint Zilveren Televizier-Ster
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen