Botsautoman 1 (16 jun 2020)

'Botsautoman' komt met botsauto-evenement in Maastricht

Maastrichtenaar Michel Walta mag een van zijn grootste wensen gaan uitvoeren: een mini-evenement met zijn botsauto in het stadspark in Maastricht. Walta kreeg in juni bekendheid in België toen hij met zijn botsauto per ongeluk op televisie was.

Botsautoman 1 (16 jun 2020)
Video: Maastrichtse botsautoman is hype in België

Michel Walta uit Maastricht is sinds maandag een hype in België. De man rijdt rond in een oude botsauto van de kermis en was per ongeluk live te zien op de Belgische tv.

Grensovergang Smeermaas (04 mei 2020)
Veelbesproken gebarricadeerde grensovergang weer open

De hermetisch afgesloten grensovergang tussen Maastricht en Smeermaas is sinds maandagochtend weer geopend voor verkeer. Toch blijven niet-noodzakelijke verplaatsingen naar België verboden.

Bosscherweg grensovergang (15 apr 2020)
Drugsdealers: grens bij Smeermaas hermetisch afgesloten

De Belgische gemeente Lanaken heeft woensdagochtend de grensovergang tussen Smeermaas en Maastricht hermetisch afgesloten met hoge aaneensluitende hekken. Het land blijft nog tot 4 mei op slot.

Bejaarde man (84) valt van balkon en overlijdt

Een man van 84 is dinsdagmiddag van het balkon van zijn woning gevallen in Smeermaas, net over de grens bij Maastricht.

Dode bij steekpartij in grensdorp Smeermaas

In Smeermaas, net over de grens bij Maastricht, is dinsdagochtend een dode gevallen bij een steekpartij.

Vandalen leggen opnieuw kajaks in de as in Smeermaas

Bij een kajakverhuurder in Smeermaas zijn voor de tweede keer in korte tijd kajaks in vlammen op gegaan.

Vandalen steken kajaks in brand in Smeermaas

Twee jonge mannen hebben brand gesticht bij een kajakverhuurder in Smeermaas, vlak over de grens bij Maastricht.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten