Overslaan en naar de inhoud gaan

Slump deelt op WK punten met koploper Georgiev

Geplaatst opmaandag 30 september 2019 - 21:26

Jitse Slump heeft bij het WK dammen in Ivoorkust voor een verrassing gezorgd door de punten te delen met Alexander Georgiev, die het algemeen klassement aanvoert.

De 20-jarige dammer uit Landgraaf en de Rus kwamen in Yamoussoukro in de zestiende ronde na 46 zetten remise overeen. Een ronde eerder had Slump gelijk gespeeld tegen Georgiev’s landgenoot Alexander Shvartsman.

Slump staat drie ronden voor het einde zevende met 17 punten en deelt die positie met Kassim Souari uit Mali. Alexander Georgiev is koploper met 24 punten en heeft twee punten voorsprong op Jan Groenendijk.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen