Overslaan en naar de inhoud gaan

Slotconcert Rowwen Hèze op zaterdag al uitverkocht

Geplaatst opzaterdag 25 april 2020 - 12:23

Veel fans zaten zaterdagochtend klaar om een kaartje te bemachtigen voor de slotconcerten van Rowwen Hèze in november. Het concert op de zaterdag is al uitverkocht.

Dat laat de band uit America via haar kanalen weten.

Jubileum
Leden van de fanclub hadden een voorrangspositie en konden al voor vrijdag 18:00 uur een ticket bestellen. Zaterdag kon iedereen achter de computer kruipen voor een kaartje.

Vrijdag
De band van zanger Jack Poels geeft op vrijdag 6 en zaterdag 7 november het traditionele Slotconcert. Dit jaar wordt het 35-jarig jubileum gevierd. Er is nog wel een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor de show op de vrijdag.

Vorig jaar vlogen de tickets ook al de deur uit. Toen gingen voor het eerst in de historie van de band alle tickets binnen één dag de deur uit.

Coronamaatregelen
Tot 1 september zijn evenementen vanwege het coronavirus niet zijn toegestaan. Daarom hebben extra veel muziekliefhebbers de hoop gevestigd op het concert van Rowwen Hèze in november. De organisatie houdt desondanks een slag om de arm. "Niemand weet hoe het er in november uitziet. Wij volgen natuurlijk wel de richtlijnen van de overheid. In het ergste geval schuift het Slotconcert door naar volgend jaar", aldus voorman en zanger Jack Poels op L1 Radio.

Niet werkloos
Poels zit overigens niet werkloos en met de armen over elkaar thuis af te wachten tot hij weer mag optreden. "In maart en april heb ik alleen maar zitten schrijven. Ik heb een hoop nieuwe demo's ingeleverd. In mijn huis gaat het altijd door en bij de fans gelukkig ook".

De Peel in brand
Poels woont in America, bijna letterlijk 'onder de rook' van Griendtsveen waar deze week een enorme natuurbrand heeft gewoed. Doordat hij nu veel thuis is, heeft hij die brand min of meer van dichtbij meegemaakt. In het verleden schreef hij het nummer 'De Peel in brand' omdat hij de verhalen van zijn vader en oom over veenbranden in de Peel nog in zijn geheugen gegrift zijn. Het nummer gaat erover dat hij tijdens het fietsen 's ochtends een oranje gloed van het ochtendgloren zag en bang was dat de Peel weer in brand stond. Poels sluit dan ook niet uit dat de recente Peelbrand inspiratie vormt voor een nieuw lied.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen