Overslaan en naar de inhoud gaan

Slotconcert Rowwen Hèze op zaterdag al uitverkocht

Geplaatst opzaterdag 25 april 2020 - 12:23

Veel fans zaten zaterdagochtend klaar om een kaartje te bemachtigen voor de slotconcerten van Rowwen Hèze in november. Het concert op de zaterdag is al uitverkocht.

Dat laat de band uit America via haar kanalen weten.

Jubileum
Leden van de fanclub hadden een voorrangspositie en konden al voor vrijdag 18:00 uur een ticket bestellen. Zaterdag kon iedereen achter de computer kruipen voor een kaartje.

Vrijdag
De band van zanger Jack Poels geeft op vrijdag 6 en zaterdag 7 november het traditionele Slotconcert. Dit jaar wordt het 35-jarig jubileum gevierd. Er is nog wel een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor de show op de vrijdag.

Vorig jaar vlogen de tickets ook al de deur uit. Toen gingen voor het eerst in de historie van de band alle tickets binnen één dag de deur uit.

Coronamaatregelen
Tot 1 september zijn evenementen vanwege het coronavirus niet zijn toegestaan. Daarom hebben extra veel muziekliefhebbers de hoop gevestigd op het concert van Rowwen Hèze in november. De organisatie houdt desondanks een slag om de arm. "Niemand weet hoe het er in november uitziet. Wij volgen natuurlijk wel de richtlijnen van de overheid. In het ergste geval schuift het Slotconcert door naar volgend jaar", aldus voorman en zanger Jack Poels op L1 Radio.

Niet werkloos
Poels zit overigens niet werkloos en met de armen over elkaar thuis af te wachten tot hij weer mag optreden. "In maart en april heb ik alleen maar zitten schrijven. Ik heb een hoop nieuwe demo's ingeleverd. In mijn huis gaat het altijd door en bij de fans gelukkig ook".

De Peel in brand
Poels woont in America, bijna letterlijk 'onder de rook' van Griendtsveen waar deze week een enorme natuurbrand heeft gewoed. Doordat hij nu veel thuis is, heeft hij die brand min of meer van dichtbij meegemaakt. In het verleden schreef hij het nummer 'De Peel in brand' omdat hij de verhalen van zijn vader en oom over veenbranden in de Peel nog in zijn geheugen gegrift zijn. Het nummer gaat erover dat hij tijdens het fietsen 's ochtends een oranje gloed van het ochtendgloren zag en bang was dat de Peel weer in brand stond. Poels sluit dan ook niet uit dat de recente Peelbrand inspiratie vormt voor een nieuw lied.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen