Overslaan en naar de inhoud gaan

Slotconcert Rowwen Hèze niet in tent maar op tv

Geplaatst opvrijdag 6 november 2020 - 19:45

Het zal niet meevallen voor de fans, dit jaar geen slotconcert van Rowwen Hèze in America. Voor de liefhebbers zit er niets anders op dan naar de 'geïmproviseerde tv-show' te kijken zonder publiek.

Het gehele weekend staat bij L1 in het teken van Rowwen Hèze. Vrijdag, zaterdag én zondag wordt een alternatief Slotconcert uitgezonden dat van tevoren zonder publiek is opgenomen. Het is een pleister op de wond voor de diehard fan.

Video: L1

Emotioneel
Kees en Elly van de Velde uit Roermond maken er maar het beste van thuis op de bank. Er is bier, nootjes en de nieuwe concertshirtjes van hun favoriete band zijn gelukkig op tijd geleverd. "Natuurlijk is het jammer dat we de band niet live kunnen zien. Maar het ergste nog vind ik dat we al onze vrienden dit jaar niet treffen in America", vertelt Kees met een brok in de keel. "Rowwen Hèze-fans zijn een echte familie. Kees is erg gevoelig", vult Elly aan.

Accordeon
Graatje Weber uit Echt krijgt bezoek van een vriend. Nog snel heeft de fotograaf een slide-show in elkaar gezet met foto's en video's van slotconcertedities waar beiden vrienden zijn geweest. Het wordt een nostalgisch avondje. "Tja, er zijn natuurlijk ergere dingen in de wereld dan het missen van het slotconcert. Maar toch. Dit is heel erg ja"

3X11
In huize Van de Velde hebben ze ondanks alles wat te vieren. Kees heeft uitgerekend hoe lang hij en zijn vrouw al fan zijn van de Noord-Limburgse band. Het blijkt '3X11' jaar te zijn. "Het is veel meer dan alleen de muziek. We gaan er toch maar eens goed voor zitten."

Het alternatieve slotconcert van Rowwen Hèze is hier te bekijken.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen