Overslaan en naar de inhoud gaan

Slotconcert Rowwen Hèze niet in tent maar op tv

Geplaatst opvrijdag 6 november 2020 - 19:45

Het zal niet meevallen voor de fans, dit jaar geen slotconcert van Rowwen Hèze in America. Voor de liefhebbers zit er niets anders op dan naar de 'geïmproviseerde tv-show' te kijken zonder publiek.

Het gehele weekend staat bij L1 in het teken van Rowwen Hèze. Vrijdag, zaterdag én zondag wordt een alternatief Slotconcert uitgezonden dat van tevoren zonder publiek is opgenomen. Het is een pleister op de wond voor de diehard fan.

Video: L1

Emotioneel
Kees en Elly van de Velde uit Roermond maken er maar het beste van thuis op de bank. Er is bier, nootjes en de nieuwe concertshirtjes van hun favoriete band zijn gelukkig op tijd geleverd. "Natuurlijk is het jammer dat we de band niet live kunnen zien. Maar het ergste nog vind ik dat we al onze vrienden dit jaar niet treffen in America", vertelt Kees met een brok in de keel. "Rowwen Hèze-fans zijn een echte familie. Kees is erg gevoelig", vult Elly aan.

Accordeon
Graatje Weber uit Echt krijgt bezoek van een vriend. Nog snel heeft de fotograaf een slide-show in elkaar gezet met foto's en video's van slotconcertedities waar beiden vrienden zijn geweest. Het wordt een nostalgisch avondje. "Tja, er zijn natuurlijk ergere dingen in de wereld dan het missen van het slotconcert. Maar toch. Dit is heel erg ja"

3X11
In huize Van de Velde hebben ze ondanks alles wat te vieren. Kees heeft uitgerekend hoe lang hij en zijn vrouw al fan zijn van de Noord-Limburgse band. Het blijkt '3X11' jaar te zijn. "Het is veel meer dan alleen de muziek. We gaan er toch maar eens goed voor zitten."

Het alternatieve slotconcert van Rowwen Hèze is hier te bekijken.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen