Overslaan en naar de inhoud gaan

Slotconcert Rowwen Hèze niet in tent maar op tv

Geplaatst opvrijdag 6 november 2020 - 19:45

Het zal niet meevallen voor de fans, dit jaar geen slotconcert van Rowwen Hèze in America. Voor de liefhebbers zit er niets anders op dan naar de 'geïmproviseerde tv-show' te kijken zonder publiek.

Het gehele weekend staat bij L1 in het teken van Rowwen Hèze. Vrijdag, zaterdag én zondag wordt een alternatief Slotconcert uitgezonden dat van tevoren zonder publiek is opgenomen. Het is een pleister op de wond voor de diehard fan.

Video: L1

Emotioneel
Kees en Elly van de Velde uit Roermond maken er maar het beste van thuis op de bank. Er is bier, nootjes en de nieuwe concertshirtjes van hun favoriete band zijn gelukkig op tijd geleverd. "Natuurlijk is het jammer dat we de band niet live kunnen zien. Maar het ergste nog vind ik dat we al onze vrienden dit jaar niet treffen in America", vertelt Kees met een brok in de keel. "Rowwen Hèze-fans zijn een echte familie. Kees is erg gevoelig", vult Elly aan.

Accordeon
Graatje Weber uit Echt krijgt bezoek van een vriend. Nog snel heeft de fotograaf een slide-show in elkaar gezet met foto's en video's van slotconcertedities waar beiden vrienden zijn geweest. Het wordt een nostalgisch avondje. "Tja, er zijn natuurlijk ergere dingen in de wereld dan het missen van het slotconcert. Maar toch. Dit is heel erg ja"

3X11
In huize Van de Velde hebben ze ondanks alles wat te vieren. Kees heeft uitgerekend hoe lang hij en zijn vrouw al fan zijn van de Noord-Limburgse band. Het blijkt '3X11' jaar te zijn. "Het is veel meer dan alleen de muziek. We gaan er toch maar eens goed voor zitten."

Het alternatieve slotconcert van Rowwen Hèze is hier te bekijken.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen