Overslaan en naar de inhoud gaan

Slotaflevering populaire podcastserie Frans Pollux online

Geplaatst opvrijdag 19 juni 2020 - 21:46

Venlonaar Frans Pollux heeft vrijdag de slotaflevering van de populaire podcast De Laatste Dans online gezet. Het is een van de meest beluisterde podcasts van dit moment.

In de serie audioreportages vertelt Pollux het verhaal van Uwe, die spoorloos verdwijnt nadat hij in zijn Roermondse stamkroeg zijn vrienden vertelt dat hij doodgaat.

Hald Mich 's Vas
Verschillende bezoekers van café Resistent, voormalige vrienden van Uwe, twijfelen aan zijn verhaal en komen aan het woord over de ontwikkelingen. Pollux raakte zo gefascineerd over de persoon Uwe, nadat hij hoorde dat hij na zijn emotionele mededeling nog danste met zijn vrienden op het nummer Hald Mich 's Vas: een liedje van Pollux.

De Laatste Dans is een van de meest populaire podcasts van het moment. Na het uitkomen van de eerste afleveringen haalde de serie de nummer 1-plek in de iTunes podcast-hitlijst. Ook het gros van de recensies is positief.

Pollux heeft nog iets in petto voor teleurgestelde fans die ook de laatste aflevering al hebben gehoord: "Een kleine afsluiter nog, een punt na de punt."

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen