Overslaan en naar de inhoud gaan

Slot op huis na vondst hennepkwekerij

Geplaatst opwoensdag 12 december 2018 - 17:31

Een huis in Haelen is dinsdag na de vondst van een hennepkwekerij onmiddellijk gesloten.

In een garage en een achter achter de woning aan In de Bremmen werden zo'n 500 hennepplanten gevonden.

Jaar
Het ontdekken van drugs in het pand is voor burgemeester Verhoeven van Leudal aanleiding om de woning op slot te doen. Dit kunnen burgemeesters doen op grond van de Opiumwet. Volgens de politie gaat het pand voor een jaar dicht.

Afpakken
Na het vinden van de kwekerij is er een voertuig in beslag genomen in het kader van 'afpakken'. Het Openbaar Ministerie pakt dan iets af wat een crimineel in de portemonnee raakt.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Deel dit bericht via
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen