Overslaan en naar de inhoud gaan

Sloop van oude gemeentehuis in Maasbree in volle gang

Geplaatst opvrijdag 13 maart 2015 - 17:11

De sloop van een deel van het oude gemeentehuis aan het Kennedyplein in Maasbree is in volle gang.

De gesloopte bebouwing moet plaatsmaken voor een deels nieuw te bouwen multifunctionele accommodatie (MFA).

Autovrij
Tegenover het toekomstige MFA is recent de nieuwe brede school van het dorp geopend en achter die school worden momenteel parkeerplaatsen aangelegd. Het Kennedyplein wordt straks nog ingericht als autovrij ontmoetingsplek voor inwoners van Maasbree.

3 miljoen
Dankzij een subsidie van 200.000 euro door de provincie kon op 20 januari het startsein worden gegeven voor de bouw van het MFA, dat in totaal 3 miljoen euro gaat kosten. In april 2016 wordt de nieuwe MFA opgeleverd.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Provincie ‘redt’ mfa Maasbree
Mfa in Maasbree gaat in oktober officieel open
Actiegroep heft zich op bij opening gemeentehuis Panningen
Zwarte auto in Maasbree stille getuige seksrabbijn
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen