Overslaan en naar de inhoud gaan

Sloop oude flats uit 1960 in Blerick

Geplaatst opdinsdag 27 januari 2015 - 12:13

Woningcorporatie Woonwenz gaat de verouderde flats aan Stadhoudersstraat en Lodewijk van Nassaustraat in Blerick slopen.

De komende anderhalf jaar worden de bewoners van de 95 appartementen aan een nieuwe huurwoning geholpen. De sloop van de flats gaat waarschijnlijk in het najaar van 2016 van start.

Onderzoek
Het besluit tot de sloop is het logische gevolg van onderzoek naar de kwaliteit van de flats uit 1960, de leefbaarheid, de wensen van de huidige bewoners en de ontwikkelingen op de woningmarkt.

Woonwenz en een ruime meerderheid van de bewoners zijn het erover eens dat de in 1987 voor het laatst gerenoveerde flats niet meer aan de wooneisen van deze tijd voldoen.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Flatgebouw voor statushouders beklad in Venlo
Bouw seniorenflat in Blerick gestaakt na bezwaarschrift
Woonwenz verdient niets aan huisvesten statushouders
Flats in Blerick worden toch gesloopt
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen