Overval cafetaria Geleen (7 dec 2019)

Syriërs dronken zichzelf moed in voor rooftocht in Geleen

De twee Syrische mannen die in december drie overvallen pleegden in Geleen, hebben zichzelf moed ingedronken en drugs gebruikt voordat ze gewapend op pad gingen.

Overval Aldi Jos Klijnenlaan Geleen (8 dec 2019)
Illegale Syriër gearresteerd voor gewapende overvallen

De man die maandag is gearresteerd voor drie gewapende overvallen in Geleen, is een Syrische tiener die illegaal in Nederland verblijft. Hij wordt verdacht van overvallen op een slijterij, een friture en supermarkt Aldi in de stad.

Overval cafetaria Geleen (7 dec 2019)
Politie pakt verdachten gewapende overval

De politie heeft maandag twee mannen aangehouden in verband met de gewapende overval op een supermarkt in Geleen.

Overval cafetaria Geleen (7 dec 2019)
Geleen geteisterd: drie gewapende overvallen binnen 47 uur

Drie gewapende overvallen binnen drie dagen in een straal van enkele honderden meters: Geleen is sinds vrijdagavond het decor van die opmerkelijke serie misdrijven.

Poging tot overval Tegelen (30 nov 2019)
Tiener aangehouden na mislukte overval slijter

De politie heeft een 17-jarige jongen uit Roermond aangehouden die geprobeerd zou hebben een winkel in Tegelen te overvallen.

Gewapende overvaller snel gepakt dankzij getuige

Na een gewapende overval op een slijterij in Venlo is de dader dankzij een alerte getuige vrijwel meteen opgepakt.

Gewapende overval op slijterij Hoensbroek

De eigenaar van slijterij Keulen aan de Amstenraderweg in Hoensbroek is zaterdagmiddag slachtoffer geworden van een gewapende overval.

Politie arresteert man die slijterij wilde overvallen

De politie heeft een 25-jarige man opgepakt die een slijterij in Heerlen probeerde te overvallen.

Drankenhandel Ruck Zuck uit Nuth failliet

Drankenhandel Ruck Zuck in Nuth is door de rechtbank in Maastricht failliet verklaard. Bij het bedrijf werken twaalf mensen, zes fulltime en zes parttime.

Slijterij in uitkijktoren Bergen

In de voet van de uitkijktoren in het winkelcentrum van Nieuw Bergen komen een café met terras én een slijterij.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten