Corporatie past zorgcomplexen aan na overvallen Belfeld

Woningcorporatie Woonwenz in Venlo heeft verschillende wooncomplexen aangepast, naar aanleiding van de overval op een bejaardencomplex in Belfeld.

Verdachte sleutelkastjes-overvallen blijft langer vastzitten

De 32-jarige man uit Gouda, die wordt verdacht van twee overvallen in Horst, blijft voorlopig vastzitten.

Tweede verdachte aangehouden voor sleutelkastjes-overvallen

De politie heeft dinsdag een 32-jarige Geleense aangehouden voor twee overvallen in Horst, nadat eerder op de dag al een man uit Gouda was opgepakt.

Man gearresteerd voor sleutelkastjes-overvallen

De politie heeft een 32-jarige man uit Gouda gearresteerd voor twee overvallen in Horst. Hij verschafte zichzelf de toegang tot twee woningen, door de sleutelkastjes bij die woningen open te breken.

Politie: 'Ondeugdelijke' sleutelkastjes moeten in de ban

Onveilige sleutelkastjes moeten worden uitgebannen. Dat schrijft een hoge politiefunctionaris van de politie Limburg op Twitter, naar aanleiding van een inbraak in een appartementencomplex in Horst aan de Maas.

Burgemeester: 'Overval op bejaarden ongelooflijk laf'

De Venlose burgemeester Antoin Scholten noemt de overval op een aantal bejaarden in de nacht van zondag op maandag in Belfeld 'een ongelooflijk laffe daad'.

Bejaarde vrouw mishandeld door inbreker

Een bewoonster van een seniorenwoning aan de Koepelstraat in Maastricht is mishandeld door een inbreker.

Slachtoffer overval: 'Sleutelkastjes, daar zijn ze gek op!'

"Hij sloeg me toen ik de telefoon wilde pakken. Tot twee keer toe!"

Bejaarde vrouw gewond bij inbraak in Beesel

Een bejaarde vrouw is lichtgewond geraakt bij een inbraak, donderdagmorgen in Beesel.

'Slapende' bewoonster hoort inbreker uur lang plunderen

In Herten is in de nacht van maandag op dinsdag in een woning ingebroken, nadat de dief het sleutelkastje had geforceerd om binnen te komen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten