Overslaan en naar de inhoud gaan

Slechts tien wegblijvers bij schorre Jack Poels

Geplaatst opmaandag 5 november 2018 - 5:50

Slechts tien fans van Rowwen Hèze zijn zondag weggebleven bij het derde slotconcert, waar Jack Poels door ernstige stemproblemen maar gedeeltelijk mee kon doen.

De band maakte zondag voorafgaand aan het concert bekend dat de voorman niet voluit mee zou kunnen zingen.

Vrijwel niemand
"Er komt amper meer geluid uit deze man", schreef de band op Facebook. Fans die dat een probleem vonden, konden hun kaartje inleveren en geld terugkrijgen. Maar van dat aanbod heeft vrijwel niemand gebruik gemaakt.

Lees ook: Rowwen Hèze-zanger Jack Poels heeft stemproblemen

Steun
Volgens manager Rudy Havermans was de reactie van het publiek geweldig. "Daar waren we vooraf best zenuwachtig over. Maar mensen staken hun duim omhoog en zongen massaal mee, om ons te steunen. De sfeer was ontzettend mooi."

Improviseren
Andere artiesten die aan de show meededen, namen nummers over. "Jack heeft de nummers gepresenteerd en daardoor kon ook iedereen horen hoe slecht zijn stem er aan toe was. We hebben extreem moeten improviseren maar hebben het tot een goed einde gebracht." De in allerijl opgetrommelde band
BZB sloot het optreden af.

In totaal bezochten zo'n 20.000 fans afgelopen weekend America voor de slotconcerten van de band.

Opnamestudio
Rowwen
Hèze heeft op korte termijn geen optredens gepland, vertelt de opgeluchte manager. "Wel gaan we over tien dagen weer de opnamestudio in. We hopen dat de stem van Jack dan weer tiptop in orde is. Maar voordeel van een studio is dat je de stem altijd nog later kunt inzingen."

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen