Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Slechts tien wegblijvers bij schorre Jack Poels

Geplaatst opmaandag 5 november 2018 - 5:50

Slechts tien fans van Rowwen Hèze zijn zondag weggebleven bij het derde slotconcert, waar Jack Poels door ernstige stemproblemen maar gedeeltelijk mee kon doen.

De band maakte zondag voorafgaand aan het concert bekend dat de voorman niet voluit mee zou kunnen zingen.

Vrijwel niemand
"Er komt amper meer geluid uit deze man", schreef de band op Facebook. Fans die dat een probleem vonden, konden hun kaartje inleveren en geld terugkrijgen. Maar van dat aanbod heeft vrijwel niemand gebruik gemaakt.

Lees ook: Rowwen Hèze-zanger Jack Poels heeft stemproblemen

Steun
Volgens manager Rudy Havermans was de reactie van het publiek geweldig. "Daar waren we vooraf best zenuwachtig over. Maar mensen staken hun duim omhoog en zongen massaal mee, om ons te steunen. De sfeer was ontzettend mooi."

Improviseren
Andere artiesten die aan de show meededen, namen nummers over. "Jack heeft de nummers gepresenteerd en daardoor kon ook iedereen horen hoe slecht zijn stem er aan toe was. We hebben extreem moeten improviseren maar hebben het tot een goed einde gebracht." De in allerijl opgetrommelde band
BZB sloot het optreden af.

In totaal bezochten zo'n 20.000 fans afgelopen weekend America voor de slotconcerten van de band.

Opnamestudio
Rowwen
Hèze heeft op korte termijn geen optredens gepland, vertelt de opgeluchte manager. "Wel gaan we over tien dagen weer de opnamestudio in. We hopen dat de stem van Jack dan weer tiptop in orde is. Maar voordeel van een studio is dat je de stem altijd nog later kunt inzingen."

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Pinkpop-kaarten
Uitgelicht
Win twee Pinkpop weekendkaarten en campingplaats

Dit jaar viert Pinkpop haar vijftigjarig jubileum. En jij kunt daar zomaar bij zijn. Wij geven namelijk vijf keer twee weekendkaarten weg voor Pinkpop.

Inschrijven
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
EK Triathlon in Weert live op L1.nl
Uitgelicht
EK Triathlon in Weert live op 1Limburg en L1.nl

Zwemmen, fietsen en hardlopen: ook in 2019 belooft de Stadstriathlon in Weert wederom een waar spektakel én een slijtageslag te worden. Het evenement is dit jaar tevens het decor van het EK Triathlon. L1 en 1Limburg zijn er live bij.

Je kunt beelden de races via livestreams volgen op 31 mei t/m 2 juni.

Bekijk hier de livestreams
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda
L1mbo Top 100
Uitgelicht
Stem op je favoriete Limburgse liedje!

Voor de 23e keer wordt de L1mbo Top 100 met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 30 mei 2019. En jij zorgt voor de samenstelling van de lijst!

Breng hier je stem uit

Meest gelezen