Overslaan en naar de inhoud gaan

Slechts tien wegblijvers bij schorre Jack Poels

Geplaatst opmaandag 5 november 2018 - 5:50

Slechts tien fans van Rowwen Hèze zijn zondag weggebleven bij het derde slotconcert, waar Jack Poels door ernstige stemproblemen maar gedeeltelijk mee kon doen.

De band maakte zondag voorafgaand aan het concert bekend dat de voorman niet voluit mee zou kunnen zingen.

Vrijwel niemand
"Er komt amper meer geluid uit deze man", schreef de band op Facebook. Fans die dat een probleem vonden, konden hun kaartje inleveren en geld terugkrijgen. Maar van dat aanbod heeft vrijwel niemand gebruik gemaakt.

Lees ook: Rowwen Hèze-zanger Jack Poels heeft stemproblemen

Steun
Volgens manager Rudy Havermans was de reactie van het publiek geweldig. "Daar waren we vooraf best zenuwachtig over. Maar mensen staken hun duim omhoog en zongen massaal mee, om ons te steunen. De sfeer was ontzettend mooi."

Improviseren
Andere artiesten die aan de show meededen, namen nummers over. "Jack heeft de nummers gepresenteerd en daardoor kon ook iedereen horen hoe slecht zijn stem er aan toe was. We hebben extreem moeten improviseren maar hebben het tot een goed einde gebracht." De in allerijl opgetrommelde band
BZB sloot het optreden af.

In totaal bezochten zo'n 20.000 fans afgelopen weekend America voor de slotconcerten van de band.

Opnamestudio
Rowwen
Hèze heeft op korte termijn geen optredens gepland, vertelt de opgeluchte manager. "Wel gaan we over tien dagen weer de opnamestudio in. We hopen dat de stem van Jack dan weer tiptop in orde is. Maar voordeel van een studio is dat je de stem altijd nog later kunt inzingen."

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen