Overslaan en naar de inhoud gaan

Slechte start handbalvrouwen in eredivisie

Geplaatst opzondag 19 september 2021 - 10:26

De handbalsters van BFC en Geonius/V&L zijn slecht aan de competitie in de eredivisie begonnen. Beide teams verloren het openingsduel.

Het gepromoveerde BFC moest het in Amsterdam opnemen tegen VOC. Het team van coach Harold Nusser was kansloos tegen de hoofdstedelijke handbalsters en verloor met 46-22. Ook de vrouwen van Geonius/V&L gingen in de openingswedstrijd onderuit. Zij verloren in 't Veld in Noord-Holland met 29-24 van VZV.

Heren
Anytime Fitness/BFC begon de competitie in de eredivisie met een overwinning. De heren versloegen in eigen huis EHC uit Den Haag met 31-20. Ook de mannen van Herpertz/Bevo 2 pakten de eerste punten. Zij traden in Volendam aan tegen de reserves van de Noord-Hollandse club en mochten met een 25-30 overwinning huiswaarts keren.

Het herenteam van Geonius/V&L begon minder succesvol aan de competitie. Zij moesten in Den Haag met 23-17 hun meerdere erkennen in Hellas.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen