Overslaan en naar de inhoud gaan

Slecht zicht door mist op Limburgse wegen

Geplaatst opmaandag 19 december 2016 - 7:50

Het verkeer moet maandagmorgen overal in Limburg rekening houden met mist. Op sommige plekken gaat het om dichte mist, met een zicht van minder dan 200 meter.

Dat meldt Meteo Limburg.

Tunnelfile
Tot extra verkeersoverlast leidt het slechte zicht vooralsnog niet. Opvallend genoeg staat er wel weer een korte file bij knooppunt Kruisdonk in Maastricht, waar nu de tunnel is geopend. Waarschijnlijk moeten weggebruikers nog wennen aan de nieuwe situatie.

Kijk hier voor de actuele verkeerssituatie

Zon
Meteo Limburg verwacht dat de mist in de loop van de ochtend optrekt, waarna er wolkenvelden met brede opklaringen volgen. Het wordt vrij zonnig en maximaal 7 graden.

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Mist zorgt ook in Limburg voor files
Dichte mist en gladheid leiden niet tot problemen
Dichte mist in Noord- en Midden-Limburg
Pas op voor mist tijdens ochtendspits
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen