Overslaan en naar de inhoud gaan

Slecht begin voor Frijns in slotweekend Formule E

Geplaatst opzaterdag 13 juli 2019 - 23:02

Robin Frijns is het slotweekend van de Formule E in New York City slecht begonnen.

De Maastrichtenaar, die voor Envision Virgin Racing rijdt, had zich als negende voor eerste race op het stratencircuit van Brooklyn gekwalificeerd, maar moest na twintig minuten de pitbox opzoeken. De wedstrijd was voor hem voorbij.

Autoproblemen
Frijns zakte kort na de start een plaats terug en leek al snel een probleem met zijn auto te hebben. Hij won daarna een positie, maar was die enkele ronden later alweer kwijt. In korte tijd viel hij terug naar de achttiende plaats, waarna hij zijn auto de pitstraat instuurde en de strijd moest staken. De voorlaatste race van het Formule E-seizoen werd gewonnen door de Zwitser Sébastien Buemi, die van pole positie vertrokken was en de hele wedstrijd op kop reed. Het was de eerste zege voor de Zwitser van Nissan E.Dams.

Jean-Eric Vergne, de leider in de stand om het wereldkampioenschap in de Formule E kwam als veertiende in New York over de streep en zag zijn belager Lucas di Grassi dichterbij komen. Zondag wordt de titelstrijd in de tweede race op het circuit van Brooklyn beslist.

De ontknoping van het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen