aanslag Barcelona

Bange Limburgers in Barcelona willen naar huis

Diverse Nederlandse reizigers in Barcelona zijn boos op Slangen Reizen uit Heerlen. In tegenstelling tot wat een woordvoerder eerder tegen L1 zei, wil een aantal reizigers juist wel graag naar huis.

Slangen Reizen: bustrips naar Barcelona gaan gewoon door

De Barcelonatrips van Slangen Reizen uit Heerlen gaan gewoon door.

Slachtoffers busdrama België claimen letselschade

Tien slachtoffers van het ernstige busongeluk eerder deze maand op de Belgisch-Franse grens claimen nu letselschade, gemaakte kosten en misgelopen inkomsten.

ANP
Limburgse betrokkenen bij busongeluk België weer thuis

De drie Heerlenaren en vier Maastrichtenaren die vrijdag in de bij de Belgisch-Franse grens verongelukte touringcar zaten, zijn vrijdagavond veilig thuis gekomen.

Zeven Limburgers betrokken bij zwaar busongeluk België

In de bus die vrijdag betrokken raakte bij een groot ongeval in België zaten zeven Limburgers.

Verongelukte bus België reed voor reisbureau Heerlen

De Nederlandse bus die vrijdag in België betrokken was bij een ernstig ongeluk, reed voor reisbureau Slangen in Heerlen.

Snel groeiend busbedrijf Slangen valt in de prijzen

Busbedrijf Slangen Reizen uit Heerlen is met een groeistuip van liefst 3650 procent in de periode 2012-2014 uitgeroepen tot overall winnaar van de 'Gazellen Awards' van het Financieele Dagblad.

Gazelle-goud voor DynaGroup, Numidia en Slangen Reizen

DynaGroup uit Sittard, Numidia uit Herten en Slangen Reizen uit Heerlen zijn in Breda gekroond tot snelst groeiende bedrijven van Limburg.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten