Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Slalommend over het spoor door kapotte slagbomen

Geplaatst opdonderdag 14 juni 2018 - 12:28

De spoorbomen van verschillende spoorwegovergangen tussen Venray en Boxmeer gingen donderdag een groot deel van de ochtend en middag niet meer open dankzij een seinstoring.

Voor mensen die in de buurt moesten zijn, was dat knap lastig. En dus werden er creatieve oplossingen bedacht. Zo slalomden auto's om de slagbomen heen en tilden vrachtwagenschauffeurs de slagbomen handmatig op om hun weg te kunnen vervolgen, meldt een correspondent.

Relatief veilig
Op sommige plekken heeft de politie mensen geholpen om het spoor over te steken. Dat kon relatief veilig, want vanwege de storing lag op dat deel van de Maaslijn het treinverkeer stil. Arriva had op het traject stopbussen ingezet.

Rond 14:35 uur was de seinstoring opgelost en werd het treinverkeer tussen Boxmeer en Venray langzaam hervat.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen