Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Slalommend over het spoor door kapotte slagbomen

Geplaatst opdonderdag 14 juni 2018 - 12:28

De spoorbomen van verschillende spoorwegovergangen tussen Venray en Boxmeer gingen donderdag een groot deel van de ochtend en middag niet meer open dankzij een seinstoring.

Voor mensen die in de buurt moesten zijn, was dat knap lastig. En dus werden er creatieve oplossingen bedacht. Zo slalomden auto's om de slagbomen heen en tilden vrachtwagenschauffeurs de slagbomen handmatig op om hun weg te kunnen vervolgen, meldt een correspondent.

Relatief veilig
Op sommige plekken heeft de politie mensen geholpen om het spoor over te steken. Dat kon relatief veilig, want vanwege de storing lag op dat deel van de Maaslijn het treinverkeer stil. Arriva had op het traject stopbussen ingezet.

Rond 14:35 uur was de seinstoring opgelost en werd het treinverkeer tussen Boxmeer en Venray langzaam hervat.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Cultuur vanuit je luie stoel: volg Cultura Nova bij L1

Het internationale theaterfestival Cultura Nova is ook dit jaar weer te beleven via L1. Geniet van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september vanuit Heerlen van alle hoogtepunten van het festival. Online via L1.nl/CulturaNova en elke avond vanaf 18:00 uur op L1 TV. De opening door het Italiaanse gezelschap Kitonb is vrijdag 24 augustus vanaf 21:30 uur live te zien.

Alles over Cultura Nova bij L1 lees je hier
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen