Overslaan en naar de inhoud gaan

Slagbomen Q-Park bij Limburgse treinstations open

Geplaatst opmaandag 15 mei 2017 - 7:53

De slagbomen van de Q-Park parkeergarages bij de Limburgse treinstations en op het Sphinx-terrein bij de Cabergerweg in Maastricht blijven maandag uit voorzorg open, zodat automobilisten zonder problemen kunnen uitrijden.

Zo wil het bedrijf voorkomen dat klanten alsnog last zouden kunnen hebben van de cyberaanval van afgelopen weekend, waarbij de computersystemen van Q-Park getroffen werden.

Lees ook: Limburgs parkeerbedrijf getroffen door cyberaanval

Voorzorg
Volgens Q-Park zijn de problemen vrijwel overal in Nederland opgelost. In Limburg werden ook enkele garages getroffen, maar de problemen zouden inmiddels verholpen moeten zijn. Uit voorzorg houdt het van oorsprong Maastrichtse parkeerbedrijf de slagbomen op sommige plaatsen nog open.

Controle
"Het virus is feitelijk nog altijd actief", legt een woordvoerder uit. "We controleren vandaag al onze garages nogmaals. Daarna kunnen we pas de schade opmaken. Het is dan ook nog te vroeg om te kunnen zeggen hoe het bedrijf geïnfecteerd kon raken."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Parkeerreus Q-Park maakt weer winst
Q-park
'Vooral Chinese belangstelling voor Q-Park'
Nog vijf partijen in race voor overname Q-Park
ANP
Nog altijd problemen bij garages Q-Park na cyberaanval
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen