Overslaan en naar de inhoud gaan

Slagbomen Q-Park bij Limburgse treinstations open

Geplaatst opmaandag 15 mei 2017 - 7:53

De slagbomen van de Q-Park parkeergarages bij de Limburgse treinstations en op het Sphinx-terrein bij de Cabergerweg in Maastricht blijven maandag uit voorzorg open, zodat automobilisten zonder problemen kunnen uitrijden.

Zo wil het bedrijf voorkomen dat klanten alsnog last zouden kunnen hebben van de cyberaanval van afgelopen weekend, waarbij de computersystemen van Q-Park getroffen werden.

Lees ook: Limburgs parkeerbedrijf getroffen door cyberaanval

Voorzorg
Volgens Q-Park zijn de problemen vrijwel overal in Nederland opgelost. In Limburg werden ook enkele garages getroffen, maar de problemen zouden inmiddels verholpen moeten zijn. Uit voorzorg houdt het van oorsprong Maastrichtse parkeerbedrijf de slagbomen op sommige plaatsen nog open.

Controle
"Het virus is feitelijk nog altijd actief", legt een woordvoerder uit. "We controleren vandaag al onze garages nogmaals. Daarna kunnen we pas de schade opmaken. Het is dan ook nog te vroeg om te kunnen zeggen hoe het bedrijf geïnfecteerd kon raken."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Parkeerreus Q-Park maakt weer winst
Q-park
'Vooral Chinese belangstelling voor Q-Park'
Nog vijf partijen in race voor overname Q-Park
ANP
Nog altijd problemen bij garages Q-Park na cyberaanval
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen