Overslaan en naar de inhoud gaan

Slachtoffers Venrayse moordzaak in Marokko begraven

Geplaatst opmaandag 26 januari 2015 - 12:01

De lichamen van Karim Fourkour en Fouad Bendella, slachtoffers in de Venrayse moordzaak, zijn begraven in Marokko. Dat bevestigt de familie van één van de jongens.

De stoffelijke overschotten zijn 18 december door het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) overgedragen aan de families. Eind december zijn beide begraven in Marokko.

Moordzaak
Het duo werd in 2006 doodgeschoten in Venray. De lijken werden begraven in Arcen. Daar werden ze vorig jaar ontdekt, op aanwijzingen van verdachte Geert G. De andere verdachte in de zaak is Lau Geeraets. Beide verdachten schuiven elkaar de schuld in de schoenen.

Uitgebreid onderzocht
Het NFI heeft beide lichamen uitgebreid onderzocht op sporen. Dat duurde lang, onder meer omdat het identificeren van de lichamen van vliegramp MH17 tussendoor kwam.

De zaak tegen Lau Geeraets en Geert G. gaat eind februari verder. 2 april staat de uitspraak gepland.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Het onderzoek bij de woning van Geeraets
Rechtszaak Lau Geeraets vervolgd in februari
Lau Geeraets terug op plek van moord
Geert G. mijdt oogcontact met Geeraets in rechtbank
Zoon en ex-vrouw Lau Geeraets aangehouden
Onderzoek naar gesjoemel met verklaring moordzaak Venray
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen