Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Slachtoffers dodelijk ongeluk A73 verbleven in Baarlo

Geplaatst opzaterdag 15 juli 2017 - 11:38

De drie mannen die zaterdagochtend bij een eenzijdig ongeluk op de A73 om het leven kwamen, verbleven in Baarlo.

Het gaat om twee mannen van 22 en 54 uit Polen en een 28-jarige Roemeen. De vierde inzittende, een 22-jarige man uit Polen, bleef ongedeerd. Het is niet bekend wie de auto bestuurde.

Traumaheli
De auto van het viertal vloog rond 6:30 uur door nog onbekend oorzaak ter hoogte van de afrit Haps uit de bocht en botste vervolgens met hoge snelheid tegen een boom. Er werd een traumahelikopter opgeroepen, maar de hulp mocht niet baten. De drie slachtoffers overleden ter plaatse.

Lees ook: Drie doden bij eenzijdig ongeluk op A73

Onderzoek
Bij het ongeluk was geen ander voertuig betrokken. De politie heeft ter plaatse een technisch onderzoek naar de oorzaak van het ongeval verricht. De afrit richting Haps was daardoor enkele uren dicht. Inmiddels is de weg weer vrijgegeven voor het verkeer.

Lees alles over het Wereld Muziek Concours op L1.nl.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Werkgever reageert geschokt op dodelijk ongeval A73
Slachtoffer dodelijk ongeval A73 is 18-jarige uit Roermond
Afscheid verongelukte VVV-speler in De Koel
Onderzoek naar dodelijk ongeval door spookrijder afgerond
Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen