Sekswerk prostitutie stock

Seksclub-bewindvoerder half jaar de cel in

De Venlose bewindvoerder die geld van zijn kwetsbare cliënten stal en daarmee een Range Rover kocht, op stap ging in Keulen en een Duitse seksclub bezocht, is veroordeeld tot een half jaar celstraf.

Stille tocht voor slachtoffers op Brunssummerheide

Er komt een stille tocht vrijdagavond om de twee mensen die vorige week om het leven werden gebracht op de Brunssummerheide te herdenken en te protesteren tegen zinloos geweld.

Doden Brunssummerheide vrouw (63) en man (68) uit Heerlen

De dodelijke slachtoffers die dinsdag werden gevonden op de Brunssummerheide zijn een vrouw van 63 jaar en een man van 68 jaar.

Nieuw monument voor oorlogsslachtoffers Melick

Bijna 75 jaar na de Tweede Wereldoorlog komen er nog steeds nieuwe monumenten en gedenktekens bij.

Miljoenen schadevergoeding voor nabestaanden MH17

De nabestaanden van 25 slachtoffers van de neergehaalde vlucht MH17 hebben recht op honderden miljoenen schadevergoeding.

'Verdachte fatale steekpartijen kende slachtoffers'

Osama I., die verdacht wordt van twee dodelijke steekpartijen in Maastricht, zou de beide slachtoffers persoonlijk gekend hebben.

Politie zoekt nog naar motief voor steekpartij

De politie weet nog niet wat het motief was voor de twee steekpartijen die donderdagavond in het Maastrichtse Malpertuis plaatsvonden.

Slachtoffers blij met uitbreiding spreekrecht

Slachtoffers en nabestaanden zijn blij met de uitbreiding van hun spreekrecht. Voortaan mogen ze alles zeggen wat ze willen in de rechtszaal.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten