Overslaan en naar de inhoud gaan

Slachtoffer ziet dader bij eerste hulp in ziekenhuis

Geplaatst opdinsdag 11 augustus 2015 - 6:56

De politie heeft een 19-jarige Gelener aangehouden bij de eerste hulp van het Zuyderland ziekenhuis, na een nieuw incident op de Markt in Geleen.

De jongeman had vrijdagavond een raam ingeslagen bij Kapsalon Roumen-Vroomen aan de Markt. Dit gebeurde na een aanvaring met Jan Roumen, eigenaar van de kapperszaak.

Incident
Roumen hoorde vrijdagavond geluid in zijn portiek en ging poolshoogte nemen. Hij zag afval liggen en een mobiele telefoon. "Die heb ik toen mee naar binnen gekomen", zegt hij. "Even later hoorde ik weer iets in mijn portiek. Ik ben gaan kijken en zag twee jongemannen. Ze bleken op zoek te zijn naar de telefoon."

Flink gevallen
Roumen wilde deze niet teruggeven en deed zijn deur dicht. Op dat moment sloeg één van de twee jongens door het raam van de voordeur. "Ik wilde de achtervolging inzetten, maar vergat dat ik een afstapje heb. Ik ben flink gevallen. De jongeren konden wegrennen."

Eerste hulp
Roumen belde de politie. Agenten verzochten hem zijn verwondingen te laten behandelen bij de eerste hulp. "Daar zag ik één van de twee jongens zitten. Hij rende direct naar buiten. Die andere werd behandeld aan zijn hand. De politie heeft hem hier aangehouden."

Politie
Een woordvoerder van de politie laat weten dat de 19-jarige jongen binnenkort wordt gedagvaard bij de rechter. "De andere jongen heeft zich vrijdagavond laat nog gemeld. Tegen hem is geen proces verbaal opgemaakt."

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Sirene zwaailicht
Politieauto total loss na achtervolging in Sittard
Hennepplantage gevonden in Geleen na anonieme tip
Verzameling wapens en hennep in woning Geleen
Politieauto rijdt bromfiets aan in Geleen
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen