Overslaan en naar de inhoud gaan

Slachtoffer ziet dader bij eerste hulp in ziekenhuis

Geplaatst opdinsdag 11 augustus 2015 - 6:56

De politie heeft een 19-jarige Gelener aangehouden bij de eerste hulp van het Zuyderland ziekenhuis, na een nieuw incident op de Markt in Geleen.

De jongeman had vrijdagavond een raam ingeslagen bij Kapsalon Roumen-Vroomen aan de Markt. Dit gebeurde na een aanvaring met Jan Roumen, eigenaar van de kapperszaak.

Incident
Roumen hoorde vrijdagavond geluid in zijn portiek en ging poolshoogte nemen. Hij zag afval liggen en een mobiele telefoon. "Die heb ik toen mee naar binnen gekomen", zegt hij. "Even later hoorde ik weer iets in mijn portiek. Ik ben gaan kijken en zag twee jongemannen. Ze bleken op zoek te zijn naar de telefoon."

Flink gevallen
Roumen wilde deze niet teruggeven en deed zijn deur dicht. Op dat moment sloeg één van de twee jongens door het raam van de voordeur. "Ik wilde de achtervolging inzetten, maar vergat dat ik een afstapje heb. Ik ben flink gevallen. De jongeren konden wegrennen."

Eerste hulp
Roumen belde de politie. Agenten verzochten hem zijn verwondingen te laten behandelen bij de eerste hulp. "Daar zag ik één van de twee jongens zitten. Hij rende direct naar buiten. Die andere werd behandeld aan zijn hand. De politie heeft hem hier aangehouden."

Politie
Een woordvoerder van de politie laat weten dat de 19-jarige jongen binnenkort wordt gedagvaard bij de rechter. "De andere jongen heeft zich vrijdagavond laat nog gemeld. Tegen hem is geen proces verbaal opgemaakt."

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Sirene zwaailicht
Politieauto total loss na achtervolging in Sittard
Hennepplantage gevonden in Geleen na anonieme tip
Verzameling wapens en hennep in woning Geleen
Politieauto rijdt bromfiets aan in Geleen
Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen