Overslaan en naar de inhoud gaan

Slachtoffer ziet dader bij eerste hulp in ziekenhuis

Geplaatst opdinsdag 11 augustus 2015 - 6:56

De politie heeft een 19-jarige Gelener aangehouden bij de eerste hulp van het Zuyderland ziekenhuis, na een nieuw incident op de Markt in Geleen.

De jongeman had vrijdagavond een raam ingeslagen bij Kapsalon Roumen-Vroomen aan de Markt. Dit gebeurde na een aanvaring met Jan Roumen, eigenaar van de kapperszaak.

Incident
Roumen hoorde vrijdagavond geluid in zijn portiek en ging poolshoogte nemen. Hij zag afval liggen en een mobiele telefoon. "Die heb ik toen mee naar binnen gekomen", zegt hij. "Even later hoorde ik weer iets in mijn portiek. Ik ben gaan kijken en zag twee jongemannen. Ze bleken op zoek te zijn naar de telefoon."

Flink gevallen
Roumen wilde deze niet teruggeven en deed zijn deur dicht. Op dat moment sloeg één van de twee jongens door het raam van de voordeur. "Ik wilde de achtervolging inzetten, maar vergat dat ik een afstapje heb. Ik ben flink gevallen. De jongeren konden wegrennen."

Eerste hulp
Roumen belde de politie. Agenten verzochten hem zijn verwondingen te laten behandelen bij de eerste hulp. "Daar zag ik één van de twee jongens zitten. Hij rende direct naar buiten. Die andere werd behandeld aan zijn hand. De politie heeft hem hier aangehouden."

Politie
Een woordvoerder van de politie laat weten dat de 19-jarige jongen binnenkort wordt gedagvaard bij de rechter. "De andere jongen heeft zich vrijdagavond laat nog gemeld. Tegen hem is geen proces verbaal opgemaakt."

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Sirene zwaailicht
Politieauto total loss na achtervolging in Sittard
Hennepplantage gevonden in Geleen na anonieme tip
Verzameling wapens en hennep in woning Geleen
Politieauto rijdt bromfiets aan in Geleen
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen